NIEUWS

CJG+ de Kempen
Zoeken
U bent hier: Home / NIEUWS

NIEUWS

  • Ontmoetingsmarkt Jeugdhulp in de Kempen

    In de Kempen wordt er hard gewerkt aan het welzijn van de jeugd. Naast het CJG+ zijn er veel voorzieningen die het welzijn van de jeugd en gezinnen bevorderen.

    Op 11 september 2018 willen de jeugd- & gezinswerkers van het CJG+ graag kennismaken met professionals of organisaties, die zich inzetten voor jeugd en gezinnen. Voor deze ontmoetingsmarkt zijn we specifiek op zoek naar organisaties, die niet werken op basis van een jeugdhulpcontract met de gemeente (zoals bv. Zorg in Natura contract of PGB). Door uw werkzaamheden bekend te maken, kan het CJG+ in de toekomst met u samenwerken of aan u doorverwijzen. Andersom krijgt u inzicht in de werkzaamheden van de jeugd- en gezinswerkers van het CJG+.

    De ontmoetingsmarkt vindt van 10 tot 12 uur plaats op het gemeentehuis van Bladel. Aanmelden kan via het formulier aanmelden Ontmoetingsmarkt Jeugdhulp de Kempen. Op basis van uw aanmelding reserveren wij voor u een tafel op de ontmoetingsmarkt waar u uw aanbod onder de aandacht kan brengen (bv. aan de hand van foldermateriaal etc).

Snel naar