Onafhankelijke cliëntondersteuning

CJG+ de Kempen
Zoeken

Onafhankelijke cliëntondersteuning

Onafhankelijke cliëntondersteuners geven informatie en advies aan inwoners zodat deze beter zijn voorbereid op het gesprek met de gemeente en de juiste ondersteuning krijgen. 

U kunt als inwoner ook voorafgaand aan het contact met de hulpverleners al onafhankelijke cliëntondersteuning vragen, bijvoorbeeld als u niet precies weet waar u naartoe moet voor de ondersteuning die u wenst. Onafhankelijke cliëntondersteuners kunnen bijvoorbeeld helpen bij het goed formuleren van uw vraag, welke ondersteuning gewenst is en bij het opstellen van een gezinsplan. Deze persoon kan ook aanwezig zijn bij de gesprekken met het CJG+ of andere zorgaanbieders.

Onafhankelijke cliëntondersteuning is gratis beschikbaar voor alle inwoners. U kunt hiervoor contact opnemen met het Servicepunt van stichting MEE Zuidoost Brabant via telefoonnummer 040-2140404 of via het contactformulier info@meezuidoostbrabant.nl/contact/contactformulier op de website van MEE. Het Servicepunt is elke werkdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur. 

Zie de folder Onafhankelijke cliëntondersteuning voor algemene informatie.

Snel naar